top of page
37792875_10155323838466567_6362584790180

Freija D'Hondt

Zanglerares

Deze workshop heeft me enorm geholpen zowel professioneel, relationeel als familiaal. Het heeft mij inzichten gegeven om conflicten op een andere manier te benaderen. 
Joyce is zeer overtuigend in wat ze wil overbrengen omdat ze duidelijk gelooft in deze strategie van omgaan met elkaar. En dit doet ze op een zeer rustige, toegankelijke en vriendelijke manier. 
De cursus bevat verschillende werkvormen wat voor veel afwisseling zorgt. Alle gesprekken die hebben plaatsgevonden waren bedoeld als oefening maar werden spontaan écht.
Een aanrader voor iedereen die beter wil leren omgaan met conflicten

barbara.jpg

Barbara De Block

Technisch assistent milieu

Ik nam deel aan één van de allereerste Klaproos-sessies, en zelfs toen al had Joyce een heel goed idee van de boodschap die ze wilde overbrengen.
Van alle theoretische gegevens werden steeds praktische voorbeelden gegeven, waardoor het onmiddellijk duidelijk was hoé en waar je geweldloze communicatie kan toepassen in je eigen leven. 
We hadden ook een zeer toffe groep waarbij het mogelijk was om jezelf open en kwetsbaar op te stellen.
Tot op de dag van vandaag merk ik dat ik de principes van geweldloze communicaties toepas in m’n interacties met anderen, en ze leiden steeds tot een beter begrip van elkaar! Hiervoor ben ik Joyce en Klaproos nog steeds zeer dankbaar.

16998241_10208824459234165_2040668249316

Kris Dierickx

Zelfstandige

Joyce wist ons 2 dagen, in een stralende zon, te laten groeien in verbindend communiceren. Praktijkoefeningen die onderbouwd en afgewisseld werden met theorie brachten ons de voornaamste principes van verbindend communiceren bij. Een aanrader voor iedereen die, of het nu professioneel of privé is, dichter bij zijn medemens wil staan.

charlotte.jpg

Charlotte Vandenbosch

Financieël adviseur

Twee jaar geleden nam ik deel aan een vierdelige groepssessie bij Joyce. Ik schreef me in, zonder echt te weten wat ik moest verwachten. Ik ervaarde de sessies als een echt groeimoment. Ik ben van nature iemand die conflicten vermijd, wat me veel energie kost. Nu, twee jaar later, maak ik nog steeds gebruik van de tools die ik aangereikt kreeg tijdens deze cursus. Ik benader moeilijke gesprekken niet langer als conflicten, maar als noden die vervuld moeten worden. Hierdoor kan ik mijn persoonlijke grenzen beter definiëren en aangeven.

Ik ben Joyce heel dankbaar voor de inzichten die ik heb verworven en raad iedereen aan zich open te stellen om deel te nemen.

Vrouw op de Pier

Lynn Brosens

Student toegepaste taalkunde

De workshop heeft me enorm geholpen om mezelf en mensen rondom mij beter te begrijpen. Ik ben situaties op een andere manier beginnen benaderen. Ik ben niet meer bang om mijn gevoelens over te brengen aan iemand, omdat ik in deze workshop heb gezien dat het helemaal niet zo eng is als het lijkt.

Ik vond het fijn dat de workshop bij mensen thuis in de woonkamer werd gegeven. Dit creëerde een warme en familiale sfeer die alle deelnemers en ook Joyce zelf uitnodigde om zich open te stellen en op persoonlijke ervaringen te delen. Ik heb enorm genoten van het weekend, ik heb er veel uit geleerd en het is een enorme aanrader voor wie simpelweg nieuwsgierig is of voor mensen die al meer ervaring hebben met verbindende communicatie. 

bottom of page