top of page

zo 22 mei

|

Place d'Amis

Verbindend dating event voor single parents

Een verbindend dating event, gehost voor vrijgezellen die een kwalitatieve verbinding met zichzelf en anderen belangrijk vinden. Wie weet kom je hier een gelijkgezinde metgezel tegen. 🎯

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verbindend dating event  voor single parents
Verbindend dating event  voor single parents

Tijd en locatie

22 mei 2022, 14:00 – 17:00 CEST

Place d'Amis, Boomgaardstraat 72, 2018 Antwerpen, België

Over het evenement

Een verbindend dating event gehost door trainer Verbindende Communicatie, Joyce Van Camp.

Wil jij je omringen met andere vrijgezelle ouders of heb je zelf nog geen kinderen en sta je er wel voor open om iemand met kinderen te leren kennen? Dan is dit Verbindend dating event waar jij wil zijn.

Tijdens een verbindend dating event zal je zowel met jezelf verbinden en inzichten krijgen wat voor jou belangrijk is op dat moment, als andere mensen beter leren kennen die ook van diepgang houden. Ook als er geen romantische match uitkomt is de kans op nieuwe vriendschap en een fijne namiddag. Deze namiddag staat in het teken van verbinding en zelfzorg.

Voel jij je al heel op jezelf, en vind je het tegelijkertijd fijn om nieuwe mensen te leren kennen die verbinding en zelfzorg ook belangrijk vinden dan is dit verbindend dating event ideaal voor jou.

43€ betaal je voor een namiddag die geïnitieerd wordt op basis van Verbindende Communicatie om zo met gelijkgezinde mensen in contact te komen die ook het basisprincipe kennen om verantwoordelijkheid voor je eigen behoefte te nemen. Thee en water is inbegrepen.

Tickets

  • Verbindend dating event

    Op zondag 22 mei doe je mee aan het Verbindend dating evenement voor singles met kinderen of als je met iemand wil daten die kinderen heeft.

    € 43,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page